_DSC3959.jpg
_DSC3039.jpg
_DSC3989.jpg

SESSIONER

Alle sessioner foregår i helbredshuset "Hel" i Blågårdsgade 33, st tv, 2200 Kbh N. Læs mere om "Hel" på www.helcph.dk. Du kan desuden altid kontakte mig med specifikke spørgsmål. 
Læs anmeldelser af mine sessioner her.

 

TRAUMEINFORMERET KROPSTERAPI

50 min /950 kr

klippekort / 3 gange / 2700 kr

Kroppen husker dét, den ikke fik lov at slippe og dét den har manglet. Det kan være alt fra et fald på cyklen, utryg tilknytning fra barndommen, manglende omsorg til stress eller sorg. Et traume er nemlig ikke det, som overgår os, men vores indre oplevelse af det. Får vi ikke hjælp og ro til efterfølgende at slippe oplevelsen med et empatisk vidne (en tryg havn) eller mærker - gennem andre- at verden er et overordnet trygt sted, kan traumer sætte sig som en permanent indstilling i nervesystemet og blive begrænsende for vores frihed og livsglæde. Her kan en traumeinformeret, kropsterapeutisk behandling blive en livline. Vi besidder alle helende egenskaber. Kroppens evne til at udbedre skader, er fantastisk: vort blod størkner, sår heler, knogler og nerver vokser sammen efter brud. På samme vis kan nervesystem og bevidsthed hele og komme sig efter ulykker, traumer eller sorg. Det er bare ikke altid at der er "plads" i vores hverdag til at understøtte denne proces. Og ofte har vi brug for hjælp. Det som vi mistede i relation, må vi genfinde i relation. Ved en behandling hos mig aktiveres de helende egenskaber i dig når nervesystemet reguleres og kroppen får ro og plads til at genoprette balancen. Dine grænser vil altid blive mærket og respekteret. For at kroppen bedst kan bearbejde, er det desuden væsentligt, at jeg som behandler står stærkt i mit fundament, er fuldt tilstede og kan holde rum for, hvad der dukker op. Behandlingen er ikke invasiv og kan føles blid, hvis man er vant til anden form for kropsterapi. Tryghed og tillid aktiverer den ventrale gren af vagusnerven i det parasympatiske nervesystem, som er essentiel i helingsprocesser. Processer som behandlingen indleder fortsætter efter, du har forladt briksen.

Jeg har haft succes med at hjælpe klienter med gener fra hjernerystelse, piskesmæld, sygdomme i nervesystemet, migræne, angst, ptsd, c-ptsd, stress, OCD, depression, kroniske smerter, autoimmune lidelser, kropslig dissociation, inflammation. immobilitet, stofskifteproblematikker, lændeproblemer, nakke- og skuldersmerter, kæbespændinger, binyretræthed (parasympatisk kollaps) fordøjelsesproblemer, tinnitus, vestibular problemer, synsforstyrrelser, neuropati, føleforstyrrelser, muskelsvind. 

Det er muligt at købe klippekort til denne type behandling. Du kan købe det ved din første session. Jeg anbefaler ofte forløb på mindst 3 gange for at skabe de bedst mulige vilkår for forandring.

 

TRAUMEINFORMERET KROPSTERAPI
LANG SESSION

90 min / 1850 kr

Denne session er en mulighed for at arbejde i dybden. Ofte tager det tid for os at bevæge os ned i den del af nervesystemet, som støtter regeneration. Mange af os er sjældent fuldt til stede i kroppen. Vi føler os "ved siden af os selv" eller har svært ved at forbinde os med dele af den. Den forbindelse skabes i tryghed (i tryg relation) over tid og kræver ro og tillid. Derfor er min opgave som behandler at være fuldt til stede i min egen krop og regulere mit eget nervesystem, derved inviteres dit også i ro (coregulering). Langsommeligheden giver mulighed for at lande i kroppen blidt og i eget tempo. På den måde får kroppen de optimale vilkår for at tage sig af at udbedre skader og oprette balancen de steder, det måtte være nødvendigt. Samtidig er der tid til at rumme alt, hvad der måtte dukke op undervejs. Kroppen griber nemlig også ofte chancen for at bearbejde mentale og følelsesmæssige traumer, når den føler sig forbundet og tryg. Jeg benytter mig af min kropsliggjorte viden om det autonome nervesystem, traumer og polyvagal teori. Jeg lærer dig at navigere i dine egne indre tilstande og mærke hvornår du er i hvilken del af dit autonome nervesystem. Hvis du aldrig har prøvet kropsterapi før, anbefaler jeg, at du overvejer en længere session ved et af vores første møder. 

 

SUPERVISIONSFORLØB

3 x 60 min / 2900 kr

Jeg tilbyder supervisionsforløb til terapeuter, behandlere og mennesker i omsorgsfag. Fokus kan være på bestemte cases fra din egen praksis, omsorgstræthed, regulering af nervesystem, kropslig forankring, traumeforståelse eller kropsliggjort forståelse af polyvagal teori eller traumeinformeret tilgang. Du er også velkommen til at medbringe en klient som du eller jeg behandler og derefter taler om efterfølgende. Her kan du frit stille spørgsmål til min tilgang og viden. Jeg tilbyder også sparring til din virksomhed og kommunikation som selvstændig terapeut. Har du svært ved at formidle det, du kan eller er du i tvivl om hvor dine styrker findes? 

Book første dato online. Efter første gang finder vi de to følgende datoer så de passer dig.