top of page
_DSC3959.jpg
IMG-4524.JPG
_DSC3989.jpg

SESSIONER

Alle sessioner foregår i helbredshuset "Hel" i Blågårdsgade 33, st tv, 2200 Kbh N. Læs mere om "Hel" på www.helcph.dk. Du kan desuden kontakte mig hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her på siden. 
Læs anmeldelser af mine sessioner 
her. 

TRAUMEINFORMERET KROPSTERAPI

50 min /950 kr

NB!  Jeg har ikke længere lange sessioner eller supervison som særskilte ydelser, men du er velkommen til at booke to tider i træk og en session kan sagtens bruges til supervision.

Kroppen husker dét, den ikke fik lov at slippe og dét den har manglet. Det kan være alt fra et fald på cyklen, utryg tilknytning fra barndommen, manglende omsorg til stress eller sorg. Et traume er nemlig ikke det, som overgår os, men vores indre oplevelse af det. Får vi ikke hjælp og ro til efterfølgende at slippe oplevelsen med et empatisk vidne (en tryg havn) eller mærker - gennem andre- at verden er et overordnet trygt sted, kan traumer sætte sig som en permanent indstilling i nervesystemet og blive begrænsende for vores frihed og livsglæde. Her kan en traumeinformeret, kropsterapeutisk behandling blive en livline. Vi besidder alle helende egenskaber. Kroppens evne til at udbedre skader, er fantastisk: vort blod størkner, sår heler, knogler og nerver vokser sammen efter brud. På samme vis kan nervesystem og bevidsthed hele og komme sig efter ulykker, traumer eller sorg. Det er bare ikke altid at der er "plads" i vores hverdag til at understøtte denne proces. Og ofte har vi brug for hjælp. Det som vi mistede i relation, må vi genfinde i relation. Ved en behandling hos mig aktiveres de helende egenskaber i dig når nervesystemet reguleres og kroppen får ro og plads til at genoprette balancen. Dine grænser vil altid blive mærket og respekteret. For at kroppen bedst kan bearbejde, er det desuden væsentligt, at jeg som behandler står stærkt i mit fundament, er fuldt tilstede og kan holde rum for, hvad der dukker op. Behandlingen er ikke invasiv og kan føles blid, hvis man er vant til anden form for kropsterapi. Tryghed og tillid aktiverer den ventrale gren af vagusnerven i det parasympatiske nervesystem, som er essentiel i helingsprocesser. Processer som behandlingen indleder fortsætter efter, du har forladt briksen.

Jeg har haft succes med at hjælpe klienter med gener fra hjernerystelse, piskesmæld, sygdomme i nervesystemet, migræne, angst, ptsd, c-ptsd, stress, OCD, depression, kroniske smerter, autoimmune lidelser, kropslig dissociation, inflammation. immobilitet, stofskifteproblematikker, lændeproblemer, nakke- og skuldersmerter, kæbespændinger, binyretræthed (parasympatisk kollaps) fordøjelsesproblemer, tinnitus, vestibular problemer, synsforstyrrelser, neuropati, føleforstyrrelser, muskelsvind. ​

bottom of page