_DSC3942.jpg
_DSC3039.jpg
_DSC3989.jpg

SESSIONER

Alle sessioner foregår i helbredshuset "Hel" i Blågårdsgade 33, st tv, 2200 Kbh N. Læs mere om "Hel" på www.helcph.dk. Du kan desuden altid kontakte mig med specifikke spørgsmål. 

Læs anmeldelser af mine sessioner her.

 

KROPSTERAPI

55 min / 875 kr

klippekort / 3 gange / 2400 kr

Kroppen husker dét, den ikke fik lov at slippe. Det kan være alt fra et fald på cyklen, utryg tilknytning fra barndommen til stress eller sorg. Et traume er nemlig ikke det, som overgår os, men vores indre oplevelse af det. Får vi ikke hjælp og ro til efterfølgende at slippe oplevelsen med et empatisk vidne (en tryg havn) , kan traumet sætte sig som en permanent indstilling i nervesystemet og blive begrænsende for vores frihed og livsglæde. Her kan en traumeinformeret, kropsterapeutisk behandling blive en fantastisk livline. Vi besidder alle helende egenskaber. Kroppens evne til at udbedre skader, er fantastisk: vort blod størkner, sår heler, knogler og nerver vokser sammen efter brud. På samme vis kan nervesystem og bevidsthed hele og komme sig efter ulykker, traumer eller sorg. Det er bare ikke altid at der er "plads" i vores hverdag til at understøtte denne proces. Og ofte har vi brug for hjælp. Ved en behandling hos mig aktiveres de helende egenskaber i dig når nervesystemet reguleres ned i gear og kroppen får ro og plads til at genoprette balancen. Dine grænser vil altid blive mærket og respekteret. For at slippe traumer er det desuden væsentligt, at jeg som behandler står stærkt i mit fundament og kan holde rum for, hvad end der kan dukke op. Jeg regulerer bevidst mit eget nervesystem løbende, så jeg kan guide dig trygt i havn gennem traumets farvand. Det er dét som gør traumeinformeret kropsterapi unikt. Behandlingen er ikke invasiv og kan føles blid, hvis man er vant til anden form for kropsterapi. Det er fordi tryghed og tillid er det eneste som aktiverer det parasympatiske nervesystem, som er essentielt for helingsprocesser. Processer som behandlingen indleder fortsætter efter, du har forladt briksen.

Jeg har haft succes med at hjælpe klienter med gener fra hjernerystelse, piskesmæld, sygdomme i nervesystemet, migræne, angst, ptsd, c-ptsd, stress, OCD, depression, kroniske smerter, autoimmune lidelser, kropslig dissociation, inflammation. immobilitet, stofskifteproblematikker, lændeproblemer, nakke- og skuldersmerter, kæbespændinger, binyretræthed (parasympatisk kollaps) fordøjelsesproblemer, tinnitus, vestibular problemer, synsforstyrrelser, neuropati, føleforstyrrelser, muskelsvind. 

Det er muligt at købe klippekort til denne type behandling. Du kan købe det ved din første session. Jeg anbefaler ofte forløb på mindst 3 gange for at skabe de bedst mulige vilkår for forandring.

 

LANG SESSION

(KROPS- & KRANIOSAKRALTERAPI)

90 min / 1600 kr

Denne session er en mulighed for at arbejde i dybden. Ofte tager det tid for os at bevæge os ned i den del af nervesystemet, som afspænder og regenererer. Mange af os er faktisk alt for sjældent i kontakt med den del. Måske ikke en gang når vi sover. Den forbindelse skaber jeg i mine lange sessioner. Det kræver nemlig ro og tillid, hvilket sker med tid. Langsommeligheden giver mulighed for at afspænde nervesystemet fuldt, Hjælpe det til nulstille og dig til at lande i kroppen blidt og i eget tempo. På den måde får kroppen de optimale vilkår for at tage sig af at udbedre skader og oprette balancen de steder, det måtte være nødvendigt. Samtidig er der tid til at rumme alt, hvad der måtte dukke op undervejs. Hvis du aldrig har prøvet kropsterapi før, anbefaler jeg, at du overvejer en længere session ved et af vores første møder. Jeg benytter teknikker fra kropsterapi, healing og (biodynamisk) kraniosakralterapi. 

 

KROPSLIGT KLARSYN

100 min / 1850 kr

Kroppen "har ordet" i denne session. Ved at du sætter dig en intention for vores tid sammen, bringer vi områder og aspekter af dig, du muligvis ikke er bevidst om, i spil. Vi lader kroppen fortælle, hvor der er brug for kærlig opmærksomhed, bevidsthed og (måske) forandring. Ved at hjælpe dig til at rumme det i kroppen, som er svært eller kigge på det, som ikke vil ses, opstår et nyt bevidsthedsniveau. Jo mere du bliver opmærksom på din krops signaler, energicentre, behov, grænser eller følelser, jo mere lander du i din krop. Nervesystemet slipper. Kroppen finder lettere homøostase og energien kan flyde friere. Jeg forholder mig gerne til specifikke fysiske skader eller ubalancer også i denne session, men primært som en invitation til dig til at forholde dig til dybere, bagvedliggende mønstre og mere fundamentale temaer i dit liv. Mit udgangspunkt er, at krop, psyke og bevidsthed hænger sammen og intet udtryk kan behandles eller anskues isoleret. Alt sker i det tempo kroppen ønsker og er klar til det - helt uden tvang. Jeg er her ikke for at fikse eller finde fejl, for du er allerede perfekt som du er.

Fordi du kommer til denne session med en intention, som mødes og bearbejdes kropsligt og derefter integreres i dit liv, er dette en potentielt transformerende session. 

 

Før du booker denne session hos mig, vil jeg bede dig overveje følgende:

 

•    Hvad er din intention med vores tid sammen? 

•    Hvad vil du gerne have ud af det? 

Efterfølgende:

•    Hvordan kan forandringen integreres i dit liv?