Evaloa-P1390770.jpeg
Evaloa-P1390815.jpeg
Photo 27-04-2017, 21.06.15.jpg

OM MIG

Jeg hedder Evaloa Schou. Jeg er opvokset i Roskilde og bor med min kæreste Kris og vores søn Viðar Bjørn på Nørrebro. Sammen har Kris og jeg et "Hel" et helbredshus i Blågårdsgade hvor vi, sammen med andre, udbyder vores forskellige tjenester. (Læs mere på www.helcph.dk ).

 

Jeg har altid været optaget af kreativitet og bevægelse. De interesser har jeg bragt med mig ind i det terapeutiske virke. Faktisk sætter jeg meget få labels og begrænsninger på mig selv. Jeg elsker at lære nyt og at være i bevægelse. 

Mit mantra som terapeut er ’indefra og ud’, og intuitionen er mit vigtigste redskab i mit arbejde. Jeg møder hvert menneske med respekt og nysgerrighed og tænker: hvad kan dette menneske lære mig? Fra det udgangspunkt lader jeg så sessionen udfolde sig og helingen ske. Der kan ske meget i vores krop og bevidsthed, når vi får støtte, der hvor vi er svagest og mulighed for at give slip, der hvor vi holder fast.

 

Jeg har altid været fascineret af både videnskab og det spirituelle og søger løbende viden og inspiration fra begge sfærer. Det er nemlig i krydsfeltet imellem de to, at magien opstår.

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet kropsterapeut  ved “Body All Mind” (2 årig uddannelse) og var tidligere ansat som underviser på uddannelsen. Bag mig har jeg en 15 årig karriere som professionel danser og koreograf og har rejst, danset og undervist i hele verden. Jeg er uddannet yoga- og Pilates underviser (RYT 300) og har mestergrad i Reiki healing. Derudover har jeg et hav af kurser i yogaterapi, osteopatiske teknikker, traumeterapi, og meditation. I 2017 var jeg i mesterlære ved D.O osteopat Marlon Buriti. Jeg har 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og patologi. Jeg har senest taget kurser inden for neuromuskulær træning og jeg er under uddannelse indenfor Biodynamisk kraniosakralterapi. De seneste år har nervesystemet og traumeteori/forskning haft mine store interesse. Jeg er medlem af DAKOBE forsikring og er RAB godkendt (registreret alternativ behandler)