top of page
Evaloa-P1400780.jpeg

OM MIG

Jeg hedder Evaloa Schou og er grundlægger af uddannelse i Traumeinformeret Kropsterapi. Jeg er opvokset i Roskilde og bor med min kæreste Kris og vores søn Viðar Bjørn i Humlebæk. Sammen har Kris og jeg "Hel" et helbredshus i Blågårdsgade hvor vi, sammen med andre, udbyder forskellig træning, terapi og behandling. (Læs mere på www.helcph.dk ).

 

Kreativitet og bevægelse er interesser, jeg har bragt med mig ind i det terapeutiske virke. Jeg sætter få labels på mig selv og elsker at lære nyt og at være i bevægelse. 

Jeg har altid været fascineret af kroppen og elsket at undersøge alt om den både ud fra videnskabelige perspektiver men også de mere oplevelsesbaserede og intuitive - det vi ikke kan forklare, men som kan mærkes. Jeg søger løbende viden og inspiration fra begge sfærer. Det er nemlig i krydsfeltet imellem de to, at magien opstår. For mig.

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet kropsterapeut  ved B:A:M (2 årig uddannelse) og var tidligere ansat som underviser på uddannelsen. Bag mig har jeg en 15 årig karriere som professionel danser og koreograf. Jeg er uddannet yogalærer (RYT 300) og har mestergrad i Reiki healing. Derudover har jeg et hav af kurser i yogaterapi, Pilates, osteopatiske teknikker, traumeterapi, neuromuskulær træning og meditation. I 2017 var jeg i mesterlære ved D.O osteopat Marlon Buriti. Jeg har studeret anatomi og fysiologi løbende siden jeg var helt ung. Jeg er i slutningen af en uddannelse indenfor Biodynamisk kraniosakralterapi. De seneste år har nervesystemet og traumeteori/forskning haft mine store interesse. Jeg er i sær optaget af Stephen Porges Polyvagal teori,  som jeg har specialiseret mig indenfor og underviser i på forskellige uddannelser.  Jeg er medlem af DAKOBE forsikring og er RAB godkendt (registreret alternativ behandler)

bottom of page