top of page

SESSIONER & FORLØB

IMG-4524.JPG

Jeg udbyder jævnligt 60- eller 90 minutters enkeltsessioner i enten Traumeinformeret Kropsterapi eller supervision. Disse sessioner kan også bruges til at afklare om et forløb giver mening for dig. Book enkelt session her.

Jeg har desværre lukket for klienttilgang lige nu

- jeg til de certificerede TIK terapeuter.

Jeg tilbyder 2 typer forløb:

 • Forløb i Traumeinformeret Kropsterapi.

 • Onlineforløb "Hel dit nervesystem" (udbydes ikke pt.)

Begge forløb er 5 sessioner over 6-8 uger.

Kropsterapi foregår i helbredshuset "Hel" i Blågårdsgade 33, st tv, 2200 Kbh N.
Læs mere om "Hel" på www.helcph.dk.
Du kan kontakte mig hvis du er interesseret i et forløb eller ikke finder svar på dit 
spørgsmål her på siden.Online sessioner foregår via zoom. 
Læs anmeldelser af mine sessioner her

TRAUMEINFORMERET KROPSTERAPI

EvaloaPortrætSH-1.jpg

5 sessioner à 60 min over 6-8 uger
Øvelser til kortlægning af nervesystem og selvregulering
Pris: 6500 kr

 

Traumeinformeret, kropsterapeutisk forløb. Mangler du at få kroppen med i din heling? Måske som et supplement eller alternativ til samtaleterapi. Traumer bor i kroppen og vi møder dem ofte i vores reaktionsmønstre i kontakten med andre mennesker. I dette forløb vil vi sammen lære dit nervesystem og din krops reaktionsmønstre at kende. Denne behandlingsform er ikke invasiv og kan føles blid, hvis man er vant til anden form for kropsterapi. Under behandlinger reguleres dit nervesystem og kroppen får ro og adgang til ressourcer, den måske normalt ikke har. Jeg guider nænsomt bevidsthed om kropslige sansninger og fornemmelser og hjælper dig til at finde tryghed, hvis noget føles overvældende. Dine behov og grænser vil blive spurgt ind til respekteret som en del af øvelsen i at mærke sig selv klarere.

Forløbet kan hjælpe dig med:

 • At lande i kroppen og mærke dine behov og grænser her

 • At hele relationelle og choktraumer i tryg forbindelse og i kroppens eget tempo

 • At hele kropslige gener forbundet med et dysreguleret nervesystem

 • At blive bevidst om dine reaktionsmønstre og finde kropslig tryghed

 • At lære at mærke dine behov og grænser (i kroppen)

 • At bringe dine ressourcer i spil

 • At regulere dit nervesystem

 

Min tilgang til traumer og nervesystem er funderet i Polyvagal teorien. Den ventrale gren af vagusnerven i det parasympatiske nervesystem, som er essentiel i helingsprocesser og traumeregulering stimuleres under sessionerne og med den over tid også din evne til at finde tilbage i kropslig ro og genfinde forbindelse til andre mennesker. Processer som behandlingerne indleder fortsætter efter, du har forladt briksen.

 

Vi besidder alle helende egenskaber. Kroppens evne til at udbedre skader, er fantastisk. På samme vis kan nervesystem og bevidsthed hele og komme sig efter ulykker, traumer eller sorg. Der er bare ikke altid plads i vores hverdag til at understøtte denne proces og ofte har vi brug for hjælp, så vi kan bebo kroppe fuldt igen. Her kan dette forløb blive en livline.

Hvert forløb er individuelt og du vil få øvelser og materiale, som jeg finder relevant for netop dig til at støtte dig imellem sessionerne som egen terapi. 

 

Jeg har haft klienter som har følt bedring i gener fra stress, hjernerystelse, piskesmæld, sygdomme i nervesystemet, migræne, angst, PTSD, C-PTSD, depression, kroniske smerter og autoimmune lidelser. 

Læs mere om tilgangen her. Sessionerne foregår 1:1 samme tid ugentligt henover 6 uger hos mig i Hel på Nørrebro. Kontakt mig hvis du er interesseret i et kropsterapeutisk forløb.

HEL DIT NERVESYSTEM

DSC01126-web.jpg

5 sessioner à 60 min over 6-8 uger

Skriftligt materiale & individualiserede øvelser

Pris: 6500 kr

Med dette 1:1 onlineforløb lærer du at afstemme og regulere dit autonome nervesystem og komme mere i kontakt med dine behov og grænser. Du har ugentlige "live" sessioner med mig via zoom og får løbende skriftligt materiale og øvelser til kortlægning af dit nervesystem og selvregulering bla.a. ud fra Stephen Porges' Polyvagal teori .

Forløbet er for dig, som ønsker at forstå din adfærd og dine reaktionsmønstre ud fra indstillingen i dit nervesystem og som er klar til at gøre en indsats mod forandring. Det kan også være at du selv arbejder terapeutisk eller i omsorgsfag og ønsker at bruge polyvagalteorien i dit arbejde.

Forløbet kan hjælpe dig med:

 • At forbinde dig med din krop og dens signaler

 • At kortlægge dine reaktionsmønstre og traumerespons

 • At hele gener forbundet med et dysreguleret nervesystem

 • At blive opmærksom på dine ressourcer og bringe dem i spil

 • At få et mere fleksibelt nervesystem (kunne selvregulere)

 • At orientere mod tryghed fremfor trusler i omgivelserne

 • At forstå andres traumerespons og reaktionsmønstre

 

Nyere traumeforsning peger på, at et traume sidder som en indstilling i vores autonome nervesystem og "rykker" os ud af kroppen og væk fra vores selvfølelse og fundament. Heldigvis kan vi lære at skabe større kapacitet og fleksibilitet i nervesystemet og dermed slippe gamle, begrænsende strategier og traumerespons. Det sker ved, at vi lærer, at orientere os mod tryghed og væk fra trussel.

 

Vi undersøger sammen hvor i dit nervesystem, du oftest befinder dig, bl.a. ved at du over flere uger tracker dine reaktionsmønstre og traumerespons. På den måde lærer du, hvordan du reagerer, når du er i henholdsvis sympatikus (kamp og flugt) eller i dorsal vagal (kollaps). Du lærer tilstandene grundigt at kende og vi kortlægger dine indre og ydre ressourcer, som over tid hjælper dig finde lettere tilbage til ro og tryghed i ventral vagal tilstand (forbundet og tryg). Du får konkrete, individualiserede øvelser til at bebo din krop fuldt og stimulere dit sociale engageringssystem med sam- og selvregulering.

 

Forløbet er funderet i Polyvagal teorien og er en blanding af neuroedukation, øvelser og terapi. Efter forløbet vil du have en grundig forståelse af traumer, polyvagelteori samt et tæt forhold til dit eget nervesystem.


Sessionerne foregår online på samme tid ugentligt over 6 uger (1 uge uden session med "hjemmearbejde"). Kontakt mig, hvis du er interesseret i dette forløb.

bottom of page